Пятница, 29.03.2024, 03:18
Приветствую Вас Гость | RSS

Одесский юридический лицей

Форма входа
Календарь
«  Сентябрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Главная » 2017 » Сентябрь » 13 » ПРАКТИКА ДЛЯ СЛУХАЧІВ КУРСІВ
20:56
ПРАКТИКА ДЛЯ СЛУХАЧІВ КУРСІВ

В ОДЕСЬКОМУ ЮРИДИЧНОМУ ЛІЦЕЇ ПРОВЕДЕНА ПЕДАГОГІЧНА ПРАКТИКА ДЛЯ СЛУХАЧІВ КУРСІВ ПЕДАГОГІВ-ОРГАНІЗАТОРІВ

13 вересня 2017 року для слухачів курсів підвищення кваліфікації педагогів-організаторів при Одеському обласному інституті удосконалення вчителів була проведена педагогічна практика на базі Одеського юридичного ліцею Одеської міської ради Одеської області (директор Шиян Олександр Васильович).  Загальна проблема: «Імідж сучасного педагога-організатора в контексті Концепції «Нової української школи».

У вступному слові Шеремет С.І., завідувачка НМЛ проблем виховання кафедри суспільно-гуманітарної освіти зазначила, що Одеський юридичний ліцей вибудовує власну систему виховної роботи, яка базується на запровадженні інноваційних технологій, в основі яких є формування сучасного випускника, конкурентоспроможної молодої людини.

Щире привітання ліцеїстів підняло настрій учасникам методичної зустрічі та налаштувало їх на продуктивне сприйняття.

Шиян Тетяна Олександрівна, заступник директора з виховної роботи ліцею познайомила слухачів з специфікою діяльності навчального закладу в контексті Концепції «Нової української школи» та структурою виховної роботи, яка спрямована на реалізацію навчально-виховної проблеми ліцею.

Косарева Анастасія Василівна, педагог-організатор розповіла колегам про систему власної діяльності, в основі якої є створення значущих проектів, які цікаві ліцеїстам. Зазначила, що з успіхом реалізовані проекти: «Северинівка. Відлуння козацької епохи в Одеській області», «Перший лист у звільнену Одесу», «Ветерани серед нас», «Один день із життя «болгарської» Одеси». Познайомила з роботою учнівського самоврядування, яке діє у вигляді парламентської республіки та їх сучасним підходом до власної діяльності. У відеопрезентації педагоги-організатори навчальних закладів області мали можливість більш глибше і наочно побачити проведення значущих свят, акцій, проектів в юридичному ліцеї.

Практична частина методичної зустрічі була направлена на формування комунікативної компетентності «Зроби сам, навчи іншого», яку успішно провела практичний психолог закладуФілатова Ніна Валентинівна. Слухачі курсів були залучені до активної діяльності, яка була направлена на удосконалення власних компетентностей за допомогою їх включення в інтерактивні ігри, дискусії, сучасні форми роботи. Учасники педагогічної практики мали змогу висловити думки щодо складових іміджу педагога-організатора та їх професійної місії в контексті Концепції «Нової української школи».

Слухачі курсів відзначили високий рівень педпрактики, творчу і доброзичливу атмосферу, спільність діяльності всіх учасників навчально-виховного процесу, командну високопрофесійну роботу. Висловили щиру вдячність Шияну О.В., директору юридичного ліцею, Шиян Т.О.,заступнику директора з виховної роботи, Косаревій А.В., педагогу-організатору, Філатовій Н.В.,практичному психологу за змістовне наповнення, відкритість, пропагування власного інноваційного досвіду.

Шеремет С.І., завідувачка НМЛ проблем виховання, старший викладач кафедри суспільно-гуманітарної освіти ООІУВ, керівник педагогічної практики

Просмотров: 1880 | Добавил: Clicker | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Прогноз погоды
Поиск
Это интересно....
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright MyCorp © 2024