Четверг, 25.04.2024, 05:54
Приветствую Вас Гость | RSS

Одесский юридический лицей

Форма входа
Календарь
«  Март 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Главная » 2014 » Март » 22 » Кадети МПА поділилися досвідом з южненськими школярами
14:48
Кадети МПА поділилися досвідом з южненськими школярами

21 березня 2014 року в межах реалізації регіонального гуманітарного проекту «Молодіжна поліцейська академія», створеного за ініціативою відділу кримінальної міліції у справах дітей ГУМВС України в Одеській області, організовано виїзд кадетів МПА Одеського юридичного ліцею до м. Южний Одеської області, де вони зустрілися з учнями Южненського навчально-виховного комплексу № 4 ім. В. Чорновола та поділилися досвідом своєї участі в проекті, здобутими при цьому теоретичними знаннями та практичними навичками.

Зустріч відбулась за участю педагогічних колективів Одеського юридичного ліцею в особі класного керівника міліцейського класу Антоніни Бужбецької та НВК ім. В. Чорновола м. Южний в особі директора Тараса Прокопечко, керівника проекту МПА Ярослава Коритнюка та координатора проекту від ГУМВС України в Одеській області старшого оперуповноваженого відділу кримінальної міліції у справах дітей капітана міліції Анжели Харченко.

Майбутні правознавці провели в школі кілька годин, протягом яких активно поспілкувалися з учнями, провели змагання з настільного тенісу, брейн-ринги та вікторини, поділилися зі школярами своїми враженнями від навчання, продемонстрували високий рівень фізичної підготовки у спортивних змаганнях. В свою чергу, школярі южненської школи привітали гостей святковим виступом та з великим інтересом поставилися до візиту юних міліціонерів з Одеси.

Керівник проекту МПА Ярослав Коритнюк розповів про те, що метою візиту кадетів до м. Южний є насамперед профорієнтація школярів, адже у живому спілкуванні з однолітками майбутні абітурієнти можуть впевненіше визначитися, чи приваблює їх професія правоохоронця. Також таке знайомство підвищує рівень довіри до правоохоронних органів і престижність професії. Навчання в міліцейському класі дає хороші перспективи працевлаштування або продовження освіти.

Після знайомства з ліцеїстами багато школярів по-новому подивилися на професію правоохоронця.


 

Просмотров: 550 | Добавил: Clicker | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Прогноз погоды
Поиск
Это интересно....
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright MyCorp © 2024