Пятница, 29.03.2024, 17:17
Приветствую Вас Гость | RSS

Одесский юридический лицей

Форма входа
Календарь
«  Декабрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Главная » 2014 » Декабрь » 15 » Урок мужності і прав людини: «Вони захищають суверенітет України».
08:38
Урок мужності і прав людини: «Вони захищають суверенітет України».
11 грудня 2014 року з ініціативи Союзу ветеранів десантників в Одеському юридичному ліцеї відбувся черговий урок мужності і прав людини під гаслом «Вони захищають суверенітет України». На цьому заході були присутні: голова Союзу ветеранів десантників Одеської області полковник Кіндеркнехт Л. В., начальник ЦОЗ ГУМВД України в Одеській області Шаблієнко В.М., зам. командира батальйону «Шторм» , полковник міліції Рудковський Є. В. та бійці батальйону «Шторм», які нещодавно повернулися у відпустку із зони АТО. Захід складався з трьох частин. По-перше, перед учнями та педагогами виступили ветерани війни в Афганістані. Голова Союзу ветеранів десантників Одеської області полковник Кіндеркнехт Лев Вікторович розповів учням про свою професійну діяльність з часів Радянського союзу до сьогодення, про участь у війнах ( в Афганістані, Лаосі, в зоні АТО ). Також він розповів присутнім про діяльність ПДВ ( повітряно-десантних військ ).
Зам. командира батальйону «Шторм» , полковник міліціі Рудковський Е.В. розповів учням про роботу «штормовиків», про участь в АТО. Хлопці мали можливість потримати діючу військову зброю, подивитися у оптичний приціл. Гості закликали учнів класу доміліцейської підготовку, членів МПА, бути свідомими, відповідально ставитися до вибору професії правоохоронця.
У другій частині звучали вірші і пісні, які утверджують віру в перемогу українського народу над ворогом. Натхненно декламувала поетичні рядки учениця 2-Б курсу Троян Тетяна. Пісню про свою любов до рідного краю виконали учні 3-го курсу доміліцейської підготовки.
У фінальній частині діти зачитали листи до бійців, що захищають Україну у зоні АТО, які схвилювали присутніх до сліз. Кульмінацією заходу стала хвилина мовчання, якою діти вшанували пам’ять загиблих воїнів . Спільне фото на довгу пам’ять стало останнім акордом зустрічі. Усі учасники подякували гостям за добросовісне виконання військового обов’язку, за те, що вони захищають нас і рідну землю від підступного ворога, за те, що, завдяки саме таким бійцям, ми можемо жити під мирним небом.
Просмотров: 450 | Добавил: Clicker | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Прогноз погоды
Поиск
Это интересно....
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright MyCorp © 2024